Koncert studenata gudačke katedre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert studenata gudačke katedre

U Multimedijalnom centru Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu danas u 19 časova koncert će održati studenti i studentkinje katedre za gudačke instrumente.

Nastupiće studenti iz klasa profesora Megumi Tešime i Nikole Aleksića, docenta Miroslava Pavlovića i saradnika Ane Klem Aksentijević i Adama Gutvajna.

Za klavirsku saradnju biće zadužene Nataša Srdić Jahn i Hilda Švan.

Na programu će biti N. Paganini, V.A. Mocart, P. Sarasate, L. van Betoven, R. Šuman i drugi.

Ulaz je slobodan, navodi se u pozivu.

Multimedijalni centar Akademije umetnosti nalazi se u ulici Đure Jakšića 7.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predstavljanje knjige "Susret i sukob sa naukom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2016

U Ogranku Srpske akademije nauka i umetnosti u Novom Sadu danas u 19 časova biće održano predstavljanje knjige Zorana L. Kovačevića "Susret i sukob sa naukom"...O knjizi će govoriti Slobodan Grubačić - dopisni član SANU, dr Dragan Prole, dr Ratko Božović i autor...Nauka sa tehnikom, sa kojom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.