Istraga o nalogodavcima ubistva Opačića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o nalogodavcima ubistva Opačića

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je u toku istraga o nalogodavcima ubistva Nenada Opačića.

Upitan da prokomentariše to da je policija u Češkoj pronašla telo Janoša Šnajdera (35), za kog se sumnja da je učestvovao u ubistvu Nenada Opačića i njegove supruge Jasmine, ministar je odgovorio da je policija tokom istrage našla poklapajući DNK na jakni i ustanovila da se jedan od osumnjičenih nalazi u Češkoj.

"Mi smo ta saznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tada uputili Interpolu i tek se pre nekoliko dana nezvanično dobili potvrdu da je ta osoba nađena mrtva i verovatno predozirana", kazao je on za televiziju Pink.

Nenad i Jasmina Opačić ubijeni su u Novom Sadu 28. februara ove godine. Nenad Opačić izdržavao je zatvorsku kaznu zbog preprodaje narkotika i saradnje sa "zemunskim klanom" u nekoliko slučajeva otmica i iznude.

Kaznu je trebalo da izdržava do januara 2016. godine, a u trenutku ubistva bio je "na godišnjem odmoru van zatvora".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.