Dojava o bombi na TV Velika Kikinda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojava o bombi na TV Velika Kikinda

KIKINDA - Lokalna televizija Velika Kikinda primila je danas anonimnu prijavu da je u zgradi te TV stanice postavljena bomba, rečeno je agenciji Beta.

Zaposleni su evakuisani, a policija obavlja pregled prostorija. Posao policiji međutim otežava to što radiotelevizija VK ima prostorije na dve lokacije u gradu - na jednoj se program proizvodi a na drugoj emituje.

Jedna zgrada se nalazi u blizni centra grada, a druga na samom Trgu Srpskih dobrovoljaca u peščkoj zoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Muzička urednica VK radija Borijana Bosančić kazala je Beti da se ona javila na redakcijski telefon oko 11.45, kada joj je nepoznati muški glas rekao da je na TV VK postavljena bomba i potom spustio slusalicu.

TV VK postoji od 1997. godine i na poslednjem konkursu je jedina dobila lokalnu frekvenciju za emitovanje TV programa, dok je njihova radio stanica dobila regionalnu frekvenciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi na TV Velika Kikinda

Izvor: Blic, 25.Maj.2008

Dojava da je u zgradi lokalne televizije Velika Kikinda (VK) postavljena bomba, posle provere policije se ispostavila kao netačna, rečeno je danas agenciji Beta u toj redakciji.....Direktor firme Džet kompani (Jet company) u okviru koje radi TV VK Zoran Milešević, ocenio je da je anoniman poziv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.