Četiri miliona za lokalne stanice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri miliona za lokalne stanice

Grad Sombor uputio je Javni poziv za dodelu sredstava iz budžeta grada Sombora za projekte kojima se ostvaruje javni interes u oblasti informisanja.

Za rad lokalnih TV stanica predviđeno je četiri miliona dinara.

"Pravo učešća imaju televizijske kuće sa sedištem na teritoriji grada Sombora koje nisu za isti projekat ostvarile sredstva iz budžeta Republike Srbije, odnosno Autonomne Pokrajine Vojvodine ili iz budžeta grada Sombora po drugom osnovu, koje obavljju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predmetnu delatnost neprekidno najmanje pet godina, koje su registrovane u Registru medija i u prethodnih godinu dana nisu bile dužnici u prinudnoj naplati, a medijski sadržaji koje proizvode se emituju na kablovskoj televiziji’’, navodi se u Javnom pozivu.

Krajnji rok za prijave je 25. decembar.

U Gradu Somboru rade dve TV stanice- RTV "Sreća" i RTV "Fortuna".

Zbog vlasničkih problema TV "Spektar" koji ima lokalnu frekvenciju ne emituje program.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sombor: Raspisan konkurs za televizije

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2014, 00:00

Sombor je raspisao konkurs za projekte kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja...Pravo učešća imaju televizijske kuće sa sedištem na teritoriji grada Sombora koje nisu za isti projekat ostvarile sredstva iz budžeta Republike Srbije, odnosno Autonomne Pokrajine Vojvodine...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.