Audicija za nove saradnike Vodiča za preživljavanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2016, 05:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audicija za nove saradnike "Vodiča za preživljavanje"

Program za decu i mlade Radio-televizije Vojvodine otvorio je poziv za tinejdžere - mlade od 13 do 19 godina koji žele da postanu novi saradnici i saradnice emicije "Vodič za preživljavanje".

Svojevrstan "jutarnji program za tinejdžere" emituje se već godinu i po dana, nedeljom od 11.30 časova. "Vodič za preživljavanje" lako je našao put do svoje publike - emisiju kreiraju i osmišljavaju upravo mladi, šaljući video klipove, iznoseći svoje probleme, stavove, zapažanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Poziv za audiciju otvoren je za sve od 13 do 19 godina koji vole da snimaju i montiraju, žele da budu originalni i prepoznatljivi, da izgrade svoj stav, druže se, putuju, ali i osvoje neke lepe nagrade.

Prijave se primaju do 1. oktobra putem mejla vodic.rtv@gmail.com ili telefonom na broj 064 8195 823 i 064 8195 322.

Emisije "Vodiča za preživljavanje" iz prethodne sezone mogu se pogledati na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.