Avdić: Mog oca je držao MUP Srbije a potom ga

Izvor: Beta Video, 13.Jul.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avdić: Mog oca je držao MUP Srbije a potom ga

BEOGRAD - Muhamed Avdić, sin nestalog Azema, rekao je da je tek u martu prošle godine od Haškog suda dobio prvi pisani trag iz policije Bajine bašte da mu je otac bio zarobljen u Srbiji 31. jula 1995. godine i istog dana predat Vojsci RS. ``Majka, sestra i ja smo se s njim rastali 30. marta 1993. godine kada je (komandant Vojske RS Ratko) Mladić bio na ulazu u Srebrenicu. Mi smo tada izašli i kreuli ka Tuzli, a on je ostao... U avgustu 1995. godine dobili smo informaciju da je zarobljen, ali nismo znali gde``, ispričao je Avdić. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Malkić: policija Srbije me uhapsila i predala policiji u Bratuncu

Izvor: Beta Video, 13.Jul.2017

BEOGRAD - Jedan od šestorice preživelih, Abdurahman Malkić, ispričao je kako je 11. jula napustio Srebrenicu i ``putem spasa`` krenuo ka Tuzli u koloni u kojoj je bilo 15.000 Bošnjaka i na koju su stalno vrršeni napadi. Malkić je rekao da je preplivao Drinu da bi prešao u Srbiju gde ga je uhvatila...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.