Znate li šta ima novo kod Kim Kardašijan?

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li šta ima novo kod Kim Kardašijan?

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan navodno čeka drugo dete sa reperom Kanijeom Vestom.

Foto: YouTube

 Mama malene Nort Vest Kim Kardašijan, odgovarala je na pitanja vezana za svoju novu kolekciju "Lipsy", kada je, nenamerno "otkrila" da je u drugom stanju.

Kim Kardašijan su tokom trudnoće brojni kreatori i stilisti "napadali" zbog odevnih kombinacija koje je nosila, pa je rijaliti zvezda rešila sve da pobaca ili promeni stil ...

"Tada sam nosila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odeću koju uvek nosim, samo sam pokušavala da učinim da sve to, sa onolikim stomakom izgleda lepo. Kupovala sam stvari koje bih inače nosila, samo sam kupovala veći broj. Ne znam da li ću i sad uraditi isto ...", rekla je Kim, a onda zastala.

Da li joj je upravo izletelo da ona i Kanije čekaju drugo dete, ili da tek planiraju da Nort Vest podare brata ili sestru, pogledajte u sledećem snimku.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.