Zbog komentara Nebojša Krstića o autističnom sinu Čedomira Antića tviterašima stoji knedla u grlu, a vama?

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Avg.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog komentara Nebojša Krstića o autističnom sinu Čedomira Antića tviterašima stoji knedla u grlu, a vama?

Čedomir Antić, istoričar, upoznao je javnost sa slučajem da njegovom autističnom sinu nije dozvoljeno da uđe u avion Er Srbije jer bi navodno njegov plač uznemiravao putnike.
„U nedelju 6. avgusta 2017. po prvi put sam se suočio sa istinskom diskriminacijom. „Aerodrom NT“ i „Er Srbija“ ne shvataju da nisu učinili samo nepravdu jednom teško bolesnom jedanaestogodišnjem dečaku. Odlučio sam da pravdu potražim na sudu, bez obzira koliko potrajalo i kako se završilo. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << reč više ni o Vidu, ni o letovanju. Radi se o pitanjima principa i pravde“ – napisao je Antić i dodao da će se boriti „do poslednjeg dinara“ da istera pravdu.
No vapaj oca bolesnog dečaka koji je odlučio da se bori protiv diskriminacije podržala je većinska javnost u Srbiji, ali je PR stručnjak, kako sebe naziva, Nebojša Krstić ovo iskoristio da istoričara optuži da je sve što čini u ovom slučaju „samopromocija“.

– Ovo sad lagano prelazi u neukusnu samopromociju – napisao je on uz tekst iz Danasa o ovom slučaju i Antićevom obraćanju javnosti.
Ovim je Krstić izazvao bes javnosti u Srbiji, naročito na Tviteru.
„Ona tviter ku+vetina optužuje gdina Čedomira Antića da sebe promoviše preko autističnog deteta. Zapamti Bože, zna šta radi“ – napisala je voditeljka Tanja Vojtehovski.
Ona tviter kurvetina optužuje gdina Čedomira Antića da sebe promoviše preko autističnog deteta. Zapamti Bože, zna šta radi.
— Tatjana Vojtehovski (@TVojtehovski) August 10, 2017

A ni drugi komentatori nisu štedeli Krstića:
„A Antić baš ima potrebu to da radi?! Ajde m’rš govedo!“
„Zna taj da nema nikakvog boga. On svoj „moral“ izvlači samo iz broja nula iza jedinice na računu koji naplati trenutnom gazdi“
„U zabludi je, nisu svi kao on! Na srecu!“
ČEDOMIR ANTIĆ Mog autističnog sina nisu pustili da uđe u avion za more jer je plakao

ER SRBIJA ĆE DOBITI VASPITNU PACKU OD STRAZBURA Čedomir Antić se oglasio ponovo zato što mu dete nisu pustili u avion

espreso

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Čedomir Antić čuo šta je Krle rekao za njegovog autističnog sina, prvo je ćutao, a onda je rekao ovo

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Avg.2017

Nebojša Krstić razljutio je srpsku javnost nazvavši borbu Čedomira Antića, da istera pravdu povodom slučaja kada mu je autistično dete izbačeno sa leta Er Srbije, „da ne bi uznemiravalo ostale putnike“ – neukusnom samopromocijom.. Kada smo pozvali Čedomira Antića za komentar nije krio...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.