Čedomir Antić čuo šta je Krle rekao za njegovog autističnog sina, prvo je ćutao, a onda je rekao ovo

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Avg.2017, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čedomir Antić čuo šta je Krle rekao za njegovog autističnog sina, prvo je ćutao, a onda je rekao ovo

Nebojša Krstić razljutio je srpsku javnost nazvavši borbu Čedomira Antića, da istera pravdu povodom slučaja kada mu je autistično dete izbačeno sa leta Er Srbije, „da ne bi uznemiravalo ostale putnike“ – neukusnom samopromocijom.
Kada smo pozvali Čedomira Antića za komentar nije krio šok i zaprepašćenje:
– Što imam autistično dete? Je li to promocija? Ja njega uopšte ne razumem! Mom detetu je osporeno pravo da putuje, pravo na ravnopravnost. Ono je već teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bolesno. Ja samo imam da kažem da njega treba da bude sramota i da je zaista preterao! Zaista je preterao – kazao nam je Antić.

– Čime se ja to samopromovišem? Ja imam svoj život, svoju karijeru, nikad ne bih spomenuo da mi je dete bolesno da mu prava nisu ugrožena. Ne želim da mnogo komentarišem gospodina Krstića, ali u životu zaista treba znati šta je grehota, šta sramota – izričit je naš poznati istoričar.

– Neko ko se predstavlja kao uticajni tviteraš zamera nekome da se promoviše preko bolesnog deteta. To je odvratno! Ljudi zaista treba nečeg da se plaše, morala, Boga…Očigledno da se on ne plaši ničega!
Što se samog slučaja tiče, Antić kaže da mu je iz Er Srbije objašnjeno da mu je sin izbačen sa leta ne zato što je autističan, već jer je bio agrtesivan, navodno.
– Ja sam ukazao da imam svedoke da je najavljeno izbacivanje sa leta nakon što sam rekao da je dete autistično – kaže Antić za naš portal i dodaje da iz kompanije nisu znali da mu objasni „kako je to njegovo dete bilo agresivno“. Kaže da njegov sin nikada nigde nije pokazivao agresivnost.
Veruje da će ovo morati da se završi procesom na sudu.
– Ja sam spreman da izdržim sve, pa i bezobraznike kakav je Krstić. Mi ćemo u tom procesu videti i snimke. Nadam se da neće biti slučajno izbrisani – kaže Antić.
ČEDOMIR ANTIĆ Mog autističnog sina nisu pustili da uđe u avion za more jer je plakao

ER SRBIJA ĆE DOBITI VASPITNU PACKU OD STRAZBURA Čedomir Antić se oglasio ponovo zato što mu dete nisu pustili u avion

Zbog komentara Nebojše Krstića o autističnom sinu Čedomira Antića tviterašima stoji knedla u grlu, a vama?

(Espreso.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.