Zaglavio se u tunelu bežeći iz zatvora VIDEO

Izvor: B92, 10.Sep.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaglavio se u tunelu bežeći iz zatvora VIDEO

Jedan zatvorenik zaglavio se u tunelu prilikom bekstva iz zatvora u Brazilu, dok je njegov prijatelj uspeo da pobegne, ali je kasnije uhapšen u obližnjoj šumi.

Dvojica brazilskih zatvorenika pokušali su da pobegnu iz zatvora u Rio Grande de Norteu, ali je poduhvat obojica neslavno prošao.

Majkon Souza da Silva zaglavio se pri samom izlasku iz prokopanog tunela. Na policijskom snimku se vidi kako iz rupe viri ruka i glava čoveka čije je lice prekriveno zemljom.

Drugi zatvorenik, dvadesettrogodišnji Rafael da Silva Kosta, uspeo je da se probije kroz tunel na slobodu, ali je ubrzo uhapšen u šumi nedaleko od zatvora, javili su brazilski medji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) KAKAV MALER: Bežao iz zatvora, ali se zaglavio u tunelu

Izvor: Kurir, 10.Sep.2015

Dvojica brazilskih zatvorenika pokušali su da pobegnu iz zatvora u Rio Grande de Norteu, ali je poduhvat neslavno prošao. Jedan se zaglavio u tunelu prilikom bekstva iz zatvora u Brazilu, dok je njegov prijatelj uspeo da pobegne, ali je kasnije uhapšen u obližnjoj šumi...Majkon Souza da Silva zaglavio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.