ŽIV GAŽEN NEPREGAŽEN: Pogledajte šta je sve preživeo ovaj pešak

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIV GAŽEN NEPREGAŽEN: Pogledajte šta je sve preživeo ovaj pešak

Na njega je u punoj brzini naleteo automobil i pregazio ga dok je još ležao bez svesti. Potom su mu upomoć potrčali prolaznici i dok su uspeli da zaustave jedan automobil, drugi, koji je bio iza njega nije zakočio

Muškarac po imenu Li usred noći je pokušao da pretrči prometnu ulicu u gradu Kunshan, dok je čekao priliku stigavši na sredinu ulice da bi stigao do kraja, na njega je naleteo kombi, koji ga je udario retrovizorom, od čega je ovaj pao na ulicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Nekoliko trenutaka kasnije na njega je u punoj brzini naleteo automobil i pregazio ga dok je još ležao bez svesti.

Potom su mu upomoć potrčali prolaznici i dok su uspeli da zaustave jedan automobil, drugi, koji je bio iza njega nije zakočio te je udario u prednji i gurnuo ga na nesrećnog pešaka, koji je i dalje ležao bez svesti. To je ujedno bio i treći nalet vozila.

Sve to Li je preživeo, ali uz nekoliko fraktura u nogama i na rebrima. Nije ni znao koliko je srećan.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Neverovatno šta je sve preživeo ovaj čovek

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2014, 00:15

Muškarac po imenu Li pokušao je da pretrči ulicu u kineskom gradu Kunšan. Dok je na sredini ulice čekao da pređe na drugu stranu, na njega je naleteo kombi, koji ga je udario retrovizorom, posle čega je pao na zemlju. Nekoliko trenutaka kasnije na njega je u punoj brzini naleteo automobil i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.