Vučić se zahvalio ambasadorki Egipta

Izvor: Mondo, 28.Avg.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se zahvalio ambasadorki Egipta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas odlazećoj ambasadorki Egipta Menhu Mahrus Bahum što je svojim diplomatskim radom doprinela unapređenju odnosa dve zemlje.

Foto: Tanjug, Tanja Valič

Vučić je izrazio nadu da će uskoro doći i do razmene poseta zvaničnika dveju zemalja na najvišem nivou, što bi dalo veliki podsticaj razvoju saradnje.

Predsednik Vlade Srbije čestitao je rukovodstvu i narodu Egipta na tome što, i u vreme dok se suočavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa terorističkim pretnjama, ostvaruju velike razvojne projekte, poput proširenja Sueckog kanala, navedeno je u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Ambasadorka Bahum je rekla da će, i po povratku u Kairo, nastaviti da doprinosi unapređenju odnosa Srbije i Egipta i njihove bilateralne saradnje u svim oblastima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.