Vučić: Srbija se odgovorno ponaša prema izbeglicama i neće postanljati električne ograde

Izvor: Beta Video, 26.Avg.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija se odgovorno ponaša prema izbeglicama i neće postanljati električne ograde

BEČ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će sutra u Beču biti reči i o izbegličkoj krizi i istakao da je ponosan na to kako Srbija i njen narod postupaju prema ljudima izbeglim iz ratom zahvaćenih zemalja Bliskog istoka, uz ocenu da se Srbija u ovoj krizi ponaša odgovornije i od pojedinih članica EU. Posebno je istakao da u Srbiji nije bilo primene nikakve sile prema migrantima i da im vojska i policija pomažu i ne staju im na muku, niti ih maltretiraju. Onima koji u Srbiji žele da se obračunavaju sa izbeglicama, poručio je da to neće moći, te da Srbija neće postavljati električne ograde i zidove. (CH 2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vučić: EU mora da pomogne oko plana za izbeglice

Izvor: RTS, 26.Avg.2015

Srbija nikad neće zatvoriti svoje granice za migrante, ali lideri Evropske unije moraju da pomognu u osmišljavanju plana kako se nositi sa prilivom desetina hiljada izbeglica na Balkan, izjavio je u Beču premijer Srbije Aleksandar Vučić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.