Vučić: Nudili su nam struju po duplo većim cenama!

Izvor: Press, 18.Maj.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nudili su nam struju po duplo većim cenama!

- Kupovali smo struju od Republike Srpske i Crne Gore. Neki su nam nudili dva ili tri puta više cene struje, kako bi zaradili na nesreći našeg naroda – kazao je Vučić.
Kako je istakao, naša zemlja je kupovala struju kako ne bi došlo do planskih restrikcija.
- Lazarevac je dobio struju, Ub gotovo u celini, a takođe i Loznica i Šabac. Nigde nije bilo planskih restrikcija, osim u dekorativnom osvetljenju u Beogradu – rekao je Vučić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

VUČIĆ: Nudili su nam struju po duplo višim cenama!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Maj.2014

"Kupovali smo struju od Republike Srpske i Crne Gore, ali neki su nam nudili struju po duplo višim cenama, kako bi zaradili na nesreći našeg naroda", rekao je Vučić..Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na sednici Štaba za vanredne situacije da je Srbija kupovala struju kako bi izbegla...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.