Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije zvanično obavešten o navodnim uslovljavanjima njegove posete Kosovu.

Upitan da li su mu kosovske vlasti uslovile da 29. marta ide na Kosovo i obiđe Leposavić, Vučić je rekao da o tome nije obavešten. Kako je navedeno odlzak je uslovljen članovima delegacije, a zatražen je izostanak pojedinih ministara Vlade Srbije.

"Da li će da zabrane >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ili ne to je njihova stvar", rekao je Vučić gostujući na televiziji Pink i dodao da je mislio da na Kosovo ide sam, ali da sada ne zna da li će uopšte ići.

On je ocenio večeras da će ukoliko ;pregovori sa Prištinom budu prebačeni na predsednički nivo oni "funkcionisati jednako" kao i do sada.Vučić smatra da za Prištinu veliki problem predstavclja formiranje Specijalnog suda za ratne zločine.

“Plašim se da je to mnogo opasnije za nas Srbne nego za Albance koji bi trebalo da budu meta krivičnog progona. Albanci su spremni na sve kako bi to zaustavili", kazao je Vučić koji je aktuelni premijer Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Izvor: N1 televizija, 27.Mar.2017

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je da nije zvanično obavešten o navodnim uslovljavanjima njegove posete Kosovu...Upitan da li su mu kosovske vlasti uslovile da 29. marta ide na Kosovo i obiđe Leposavić, Vučić je rekao da o tome nije obavešten...Kako je navedeno odlazak je uslovljen...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.