Vučić: Nikad bliže rešenje za Železeru

Izvor: RTS, 24.Okt.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nikad bliže rešenje za Železeru

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da će ubrzo biti nađen partner za smerederevsku Železaru.

Vučić će se krajem meseca u Londonu sastati sa predsednikom kompanije "Esmark" Džimom Bušarom i da veruje da će to biti kraj muka za "Železaru Smederevo".

"Moraćemo da poštujemo svu zakonsku proceduru, mislim da smo blizu dogovora. Naravno se to tako kaže, kad se pruži ruka, tu je posao završen", rekao je Vučić, gostujući u emisiji Oko na RTS-u.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Ovo je značajno ne samo za 5.000 radnika u Smederevu, već za celu zemlju", podvukao je Vučić.

Prema njegovim rečima, u Železaru je uloženo mnogo truda, rada i energije i podršku su dali i sindikati.

"Za nas su svi ti uslovi teški, ali kad razmišljate o budućnosti radnika, morate teške uslove da prihvatite", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da misli da je, posle razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, blizu rešenje i za "Petrohemiju".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Nikad bliže rešenje za Železaru

Izvor: RTS, 24.Okt.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da će ubrzo biti dogovoren partner za smerederevsku Železaru...Ukoliko bude postignut dogovor o privatizaciji "Železare Smederevo" to će biti "pun pogodak" za Srbiju i građane Smedereva, izjavio je premijer Aleksandar Vučić, istakavši da očekuje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.