Vučić: Er Srbija ponos svih građana

Izvor: Politika, 25.Okt.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Er Srbija ponos svih građana

BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić večeras je na obeležavanju prve godine rada nacionalnog prevoznika Er Srbija čestitao zaposlenima u toj firmi godišnjicu i naveo da ta kompanija danas predstavlja ponos svih građana Srbije.

Premijer Aleksandar Vučić čestitao je svim zaposlenim u svoje i u ime Vlade Srbije na velikoj stavri koju su za zemlju napravili.

„Predstvaljate Srbiju na najbolji način i za samo godinu dana od nečega što je bilo pred bankrotom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << napravili ste firmu za ponos”, rekao je Vučić.

Kako je naveo, ne jedanput državnici i veliku gosti koji su dolazili u našu zemlju i doleteli upravo Er Srbijom pohvalili su, kako su rekli, neverovatan napredak te kompanije.

On je rekao i da se napredak Er Srbije vidi i u tome što je beogradski aerodrom danas skuplji dva do tri puta nego što je bio pre samo godinu dana i da se svetske kompanije otimaju da dobiju koncesiju za njega.

Vučcih je naveo da smo po rastu vrednosti aerodroma prvi u Evropi. On je poručio zaposlenima da će im vlada pomoći, ali isto tako se i našalio, rekavši da će gledati i da porez uzme na vreme.

Kako je istakao, oni će uvek predstavljati ono što svi želimo da napravimo - normalnu, pobedničku i uspešnu Srbiju koja će uvek pobediti one koji žele da je vrate natrag.

Kako je rekao, moraće sada i onaj uspeh koji su postigli u 2014. u odnosu na 2013. da ponove sledeće godine, ali isto tako i poručio rukovodstvu da će morati da poveća plate zaposlenima što su oni pozdravili aplauzom.

Vučić se zahvalio i šefu Etihada Džejmsu Hoganu, kao i šeiku Muhamedu bin Zajedu rekavši da bez te pomoći ne bi bilo ni opstanka ni napretka JAT-a i Er Srbije.

Tanjug

objavljeno: 25.10.2014

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Vučić: Er Srbija ponos svih građana

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014

Aleksandar Vučić večeras je na obeležavanju prve godine rada nacionalnog prevoznika Er Srbija čestitao zaposlenima u toj firmi godišnjicu i naveo da ta kompanija danas predstavlja ponos svih građana Srbije...Premijer Srbije čestitao je svim zaposlenim u svoje i u ime Vlade Srbije na velikoj stavri...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.