Izvor: Blic, 30.Sep.2009, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlatko Stefanovski svira sa „Simple Minds“

Popularni muzičar Vlatko Stefanovski će sa svojim triom nastupiti pre grupe „Simple Minds” 11. novembra u „Beogradskoj areni”.

Publiku u „Areni” očekuje pravi spektakl jer će Vlatko Stefanovski, Miroslav Tadić i Teodosi Spasov sigurno dobro zagrejati atmosferu pre nego što Džim Ker i drugovi izađu na binu. Inače, „Vlatko Stefanovski” trio je prethodni put svirao u Beogradu 16. avgusta „Beer festu”.

Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podsetimo, grupa „Simple Minds” je 2006. održala fantastičan koncert u „Sava centru” i tada su obećali da će sigurno ponovo doći u Srbiju.

Ovoga puta u Beograd dolaze u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi album „Graffiti Soul” koji je objavljen krajem maja. Ploču, koja je debitovala na 10. mestu britanske liste albuma najavio je singl „Rockets”.

Ulaznice za koncert 11. novembra po ceni od 2.300, 2.500, 2.900 i 3.300 dinara mogu se kupiti u „Bilet servisu”, „Eventimu”, „Kard servisu” i na blagajni „Beogradske arene”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlatko Stefanovski predgrupa za Simple Minds

Izvor: Mondo, 29.Sep.2009, 11:40

Trio bivšeg člana Leb i Sol nastupiće pre škotske grupe u Beogradskoj areni.

Nastavak na Mondo...

Vlatko Stefanovski pre Simple Minds

Izvor: Popboks, 29.Sep.2009

Vlatko Stefanovski Trio će 11. novembra u Beogradskoj areni biti predgrupa škotskom bendu Simple Minds. Organizatori su saopštili da su prodaju puštene ulaznice po cenama: 2300, 2500 (parter), 2900 i 3300 dinara.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.