Vladimir Popović novinaru “Vijesti” na silu oteo diktafon, fotoreporteru aparat

Izvor: Blic, 03.Sep.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Popović novinaru “"Vijesti”" na silu oteo diktafon, fotoreporteru aparat

Nekadašnji šef Biroa za komunkacije Vlade Srbije Vladimir Popović danas je u Podgorici fizički nasrnuo na novinara dnevnog lista “Vijesti” Miodraga Babovića i fotoreportera Luku Zekovića.

Kako je objavljeno na portalu “Vijesti", Beba Popović je na silu uzeo fotoaparat od Zekovića, dok je novinaru Baboviću oduzeo diktafon.

Reporteri “Vijesti”, kako se navodi, bili su na radnom zadatku ispred zgrade u kojoj se nalaze predstavništvo OEBS-a, ambasada Austrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i generalni konzulat Švajcarske, kada ih je Popović napao.

Popović je prvo psovao fotoreportera “Vijesti”, nakon što je primetio da ga je fotografisao kada je izlazio iz zgrade, u kojoj se nalaze kancelarije njegove nevladine organizacije, a potom mu je na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, tvrde "Vijesti".

Nakon toga, Popović je, uz uvrede i psovke, novinaru Baboviću oduzeo diktafon.

Na portalu podgoričkih “Vijesti” piše da je čitavo vreme na licu mesta bio i pripadnik obezbedjenja crnogorskog premijera Mila Djukanovića - Zoran Jovanović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Beba Popović novinaru “"Vijesti”" na silu oteo diktafon, fotoreporteru aparat

Izvor: Blic, 03.Sep.2013

Nekadašnji šef Biroa za komunkacije Vlade Srbije Vladimir Popović danas je u Podgorici fizički nasrnuo na novinara dnevnog lista “Vijesti” Miodraga Babovića i fotoreportera Luku Zekovića. Vladimir Beba Popović..Kako je objavljeno na portalu “Vijesti", Beba Popović je na silu uzeo fotoaparat...

Nastavak na Blic...

Vladimir Beba Popović novinaru “"Vijesti”" oteo diktafon, fotoreporteru aparat

Izvor: Blic, 03.Sep.2013

Nekadašnji šef Biroa za komunkacije Vlade Srbije Vladimir Popović danas je oko 13.40 sati u Bulevaru Petra Cetinjskog u Podgorici fizički nasrnuo na novinara dnevnog lista “"Vijesti”" Miodraga Babovića i fotoreportera Luku Zekovića. Vladimir Beba Popović..Kako je objavljeno na portalu “Vijesti",...

Nastavak na Blic...

Beba Popović napao novinare podgoričkih Vijesti

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2013

Vladimir Beba Popović, nekadašnji šef vladinog Biroa za komunikacije napao je u Podgorici novinare lista Vijesti, psovao ih, oduzeo im diktafon, a sa fotoaparata izbrisao fotografije

Nastavak na Telegraf.rs...

"Vijesti": Nasilnik Beba Popović je glavni cenzor Mila Đukanovića

Izvor: Blic, 04.Sep.2013, 07:20

Vladimir Beba Popović napao je juče novinara i fotoreportera “Vijesti”, ispred zgrade u kojoj su misija OEBS, Ambasada Austrije i konzulat Švajcarske u Podgorici. U istoj zgradi je i sedište Popovićeve NVO...Reporteri “Vijesti” bili su na zadatku kada je Popović verbalno nasrnuo na njih,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.