Vlada Srbije usvojila nove mere

Izvor: Mondo, 08.Maj.2009, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije usvojila nove mere

Vlada Srbije usvojila je nove stimulativne mera za podršku privredi koje će se primenjivati od 18. maja ove godine, kazao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije Mlađan Dinkić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Još 40 milijardi dinara pomoći privredi

Izvor: Blic, 07.Maj.2009, 17:37

Dodatnim merama Vlade Srbije, juče usvojenim, u privredu Srbije biće upumpano još 40 milijardi dinara subvencionisanih kredita za likvidnost, a kamata će umesto 5,5 odsto godišnje biti tri odsto za devizne zajmove. Firme će moći da pozajme i povoljne dinarske kredite za likvidnost, a oni koji...

Nastavak na Blic...

Dinkić: Srbija na izlazu iz krize

Izvor: B92, 07.Maj.2009

Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić kaže da se Srbija "lagano kreće ka izlazu iz teške ekonomske situacije"...Dinkić je posle sednice Vlade Srbije, na kojoj je usvojen dodatni paket podsticajnih i ekonomskih mera, rekao da je u februaru...

Nastavak na B92...

Dinkić: Nema rezervnog plana za izlazak iz krize

Izvor: NaDlanu.com, 07.Maj.2009

BEOGRAD, 7. maja 2009. (Beta) - Potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić rekao je u četvrtak da Vlada nema rezervni plan za izlazak zemlje iz ekonomske krize, osim stimulativnih mera za privredu koje već primenjuje. "Neće biti novih poreza ako mere koje primenjujemo ne daju očekivane rezultate,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Vlada Srbije usvojila nove mere za pomoc privredi

Izvor: Economy.rs, 07.Maj.2009

Vlada Srbije usvojila je danas nove stimulativne mera za podrsku privredi koje ce se primenjivati od 18. maja ove godine, kazao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije Mladjan Dinkic, objavljeno je na zvanicnom sajtu Ministarstva.

Nastavak na Economy.rs...

Država jeftinim kreditima spasava firme od propasti

Izvor: 24sata, 08.Maj.2009

Vlada Srbije usvojila je na jučerašnjoj sednici nove stimulativne mere za podršku privredi, koje podrazumevaju dodatnih 40 milijardi dinara kredita za likvidnost. Usvojeni su i novi krediti za građane kojima će moći da se kupuje građevinski materijal, a ceo paket stupiće na snagu 18. maja.

Nastavak na 24sata...

Srbija: pozajmica privredi dvije milijarde eura

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Maj.2009

Vlada Srbije usvojila je nove stimulativne mjere za podšku privredi koje će se primenjivati od 18. maja ove godine.Mjere uključuju dodatni kredit od 40 milijardi dinara za likvidnost preduzeća, čime će ukupan iznos pozajmica privredi biti pove ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.