Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Virus" Amadeus benda se raširio Makedonijom

Grupa Amadeus bend održala je niz spektakularnih konecrata u Makedoniji, a njihova pesma "Virus", postala je jedan od mega hitova.

Za nastupe Amadeus benda u Makedoniji vladala je opšta euforija, a da je publika sa nestrpljenjem iščekivala njihov dolazak u Skoplje pokazale su i pune dvorane obožavaoca, koji su sa nestrpljenjem iščekivali da čuju svoj omiljeni bend.

Nizali su se hitovi, od samog početka njihove karijere pa sve do danas, a pesma "Virus" izazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pravu euforiju, te su obožavaoci zajedno sa raspoloženim Džajom i ostalim momcima iz benda pevali uglas, te ne čudi zašto važe za jedan od najomiljenijih bendova kako kod nas, regionu, tako i širom Evrope i sveta.

Ono što je veoma zanimljivo napomenuti je i to da su momci iz Amadeusa nakon 15 godina promenili izdavača, te su matičnu kuću City records zamenili i prešli u Grand.

- Sve je to u poslu normalno, kao i kada veliki fudbaler pređe u drugi klub. Sa City recordsom smo i dalje u bratskim odnosima, ali trenutno ovu novu pesmu "Virus" smo nekako videli u Grand produkciji. Hvala svima na podršci - rekao je Aca Stanimirović.

Amadeus bend nastavlja da radi punom parom, a pored zakazanih nastupa, poznati su i po humanitarnom radu, te će u narednoj godini nastaviti i da pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.