Venecuela i Vijetnam brane stavove Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2009, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuela i Vijetnam brane stavove Srbije

U Palati mira u Hagu u petak će se izlaganjem argumenata Venecuele i Vijetnama okončati devetodnevna rasprava o pitanju legalnosti secesije Kosova pred Međunarodnim sudom pravde, koje je pred njega, na inicijativu Srbije, iznela Generalna skupština Ujedinjenih nacija u oktobru prošle godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena rasprava o Kosovu pred MSP

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2009

Rasprava u Međunarodnom sudu pravde u Hagu o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, završena je u petak izlaganjem delegacija Venecuele i Vijetnama koje smatraju da je time prekršeno međunarodno pravo.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Završena rasprava u Hagu, pravni tim Srbije zadovoljan

Izvor: EMportal, 11.Dec.2009

Pravni tim Srbije zadovoljan je raspravom o legalnosti jednostrane deklaracije o nezavisnosti Kosova koja je danas završena pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, izjavio je zamenik šefa srpske delegacije Saša Obradović.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.