Venecuela: Zaplenjeno 3,7 tona kokaina Zeta kartela

Izvor: B92, 26.Maj.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuela: Zaplenjeno 3,7 tona kokaina Zeta kartela

Karakas -- Vlasti Venecuele zaplenile su 3,7 tona kokaina i raskrinkale lanac krijumčara narkotika povezan sa meksičkim narko-kartelom Zeta.

Operacija je počela 14. maja kada je kamion koji je prenosio 154 džakova od po 30 kilograma kokain hidrohlorida, zaustavljen u Tahiri nedaleko od granice Kolumbije i Venecuele, piše Rojters.

Taj slučaj doveo je do otkrića velikog skladišta kokaina koji je ova kriminalna grupa pripremala za prodaju pre svega u Centralnoj Americi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vlasti su uhapsile 10 osoba za koje se veruje da su povezani sa kartelom Zeta.

"Raskrinkali smo međunarodnu mrežu koja je koristila našu teritoriju za prekogranično krijumčarenje droge", rekao je Nestor Reverol, komandant Nacionalne garde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Venecuela: Zaplijenjeno 3,7 tona kokaina Zeta kartela

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2016

KARAKAS - Vlasti Venecuele zaplijenile su 3,7 tona kokaina i raskrinkale lanac krijumčara narkotika povezan sa meksičkim narko-kartelom Zeta...Operacija je počela 14. maja kada je kamion koji je prenosio 154 džakova od po 30 kilograma kokain hidrohlorida, zaustavljen u Tahiri nedaleko od granice...

Nastavak na Nezavisne Novine...

ZAPLENJENO 3,7 TONA KOKAINA: Obračun sa narko-kartelom Zeta!

Izvor: Kurir, 26.Maj.2016

...Operacija je počela 14 maja kada je kamion koji je prenosio 154 džakova od po 30 kilograma kokain hidrohlorida, zaustavljen u Tahiri nedaleko od granice Kolumbije i Venecuele, piše Rojters..Taj slučaj doveo je do otkrića velikog skladišta kokaina koji je ova kriminalna grupa pripremala za prodaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.