Večeras radovi na autoputu od petlje Lasta do petlje Zmaj

Izvor: Blic, 15.Jan.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras radovi na autoputu od petlje "Lasta" do petlje "Zmaj"

Na autoputu kroz Beograd večeras od 22 do 5 časova ujutru biće izmenjen režim saobraćaja od petlje "Lasta" do petlje "Zmaj" u oba smera, najavili su "Putevi Srbije".

U tom periodu čistiće kolovoz u krajnjim levim trakama, a radovi koji će izvoditi u pokretu ne obuhvataju most "Gazela".

"Putevi Srbije" u saopštenju apeluju na vozače da poštuju postavljenu signalizaciju i brzinu kretanja vozila prilagode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uslovima na putu.

Povezane vesti: Putari zatvaraju desne trake na autoputu večeras i sutra uveče Radovi od petlje Konjarnik do pasarele "Ikarbus" Izmene na autoputu kod petlje "Lasta" Izmene saobraćaja na autoputu od petlje Zmaj do "Lakat krivine" Večeras radovi na autoputu kod petlje Zmaj

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radovi na autoputu od petlje "Lasta" do petlje "Zmaj"

Izvor: Studio B, 15.Jan.2013

Na autoputu kroz Beograd večeras od 22 do 5 časova ujutru biće izmenjen režim saobraćaja od petlje "Lasta" do petlje "Zmaj" u oba smera, najavili su "Putevi Srbije"...U tom periodu čistiće kolovoz u krajnjim levim trakama, a radovi koji će izvoditi u pokretu ne obuhvataju most "Gazela"..."Putevi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.