VLASNIK NELEGALNE KLANICE PROVEO TRI GODINE U LUDNICI: 10 godina već prodajem crkotine Srbima!

Izvor: Press, 06.Mar.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLASNIK NELEGALNE KLANICE PROVEO TRI GODINE U LUDNICI: 10 godina već prodajem crkotine Srbima!

Janoš Budai se već dva dana nalazi u bekstvu jer je otkriveno da poseduje ilegalnu klanicu u Belegišu kod Stare Pazove gde je pronađeno osam tona neispravnog pilećeg mesa.
On za jedan beogradski medij tvrdi da je živinsko meso koristio isključivo kao mašinsko okoštano meso za ishranu kućnih ljubimaca.
– Već deset godina se bavim ovim poslom. Prodajem živinu kao meso za ljubimce, s tim što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam pravio pauzu od tri godine koje sam proveo u ludnici. Sad me policija juri. Ne mogu da kažem gde sam prodavao meso, ali ću uz pomoć advokata osmisliti kakav ću iskaz dati nadležnima – rekao je Budai, zakupac neregistrovanog prostora (garaže) u kom je vanrednom kontrolom veterinarske ispekcije Sremskog upravnog okruga i inspektora za veterinu zaplenjeno oko osam tona živinskog mesa i iznutrica.

PROČITAJTE JOŠ:
Delimično pomračenje sunca 20. marta prepodne u Srbiji
SVEDOČANSTVO O TRAGIČNOJ LJUBAVI: Ovo je priča o šabačkom Romeu i Juliji koja će vam slomiti srce!
Danas oblačno, hladno i sa kišom! A U SUBOTU NAS ČEKA NEŠTO DRUGAČIJE VREME!
   
Meso je bilo braonkastožućkaste  boje i nalazilo se u plastičnim gajbama i kesama na podu prljave prostorije.
– Piletina je nepropisno obeležena i neuslovno čuvana, a petoro prisutnih radnika nije moglo da pruži dokaz o poreklu i zdravstveno-higijenskoj ispravnosti živinskog mesa. Utvrđeno je da su se u neregistrovanom objektu u garaži kuće, koja je data u zakup Janošu Budaiju, obavljali rasecanje, prerada i pakovanje živinskog mesa. Zatečena je mašina za mlevenje i komora za zamrzavanje. Tu se nalazilo i petoro radnika koje je, kako su rekli, angažovao Janoš – nadeno je iz ministartsva i istaknuto da je ovo sumnjivo meso zaplejeno i da će biti uništeno

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik klanice: Meso crknute živine prodajem 10 godina!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015

Policija ga juri zbog posedovanja ilegalne klanice u Belegišu u kojoj je otkriveno osam tona mesa bez potvrde higijenske ispravnosti. Ovaj kasapin u tome ne vidi ništa sporno..BEOGRAD - Iako se već dva dana nalazi u bekstvu zbog posedovanja ilegalne klanice u Belegišu kod Stare Pazove, gde je u sredu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.