VIDEO: Vest Hem razapeo Ivanovića

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vest Hem "razapeo" Ivanovića

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović našao se u pobedi Čelsija nad Vest Hemom na udaru igrača i trenera "čekićara" zbog simuliranja.

Trener Vest Hema Sem Olardajs je posle meča rekao da je Ivanović simulirao.

"Mislim da je pao tražeći penal. Ne znam da li igrači imaju prava da to rade, ali oni pokušavaju da utiču na sudijinu odluku. Moraćete da pitate sudije. Ne želim da dajem još para Fudbalskom savezu“, rekao je Olardajs.

U Ivanovićevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odbranu je stao Žoze Murinjo i naravno odmah je uputio protiv udar:

"Mislim da je bio penal. Drugi momak ga je zgrabio kao što možete videti na televiziji. Ali to je bio izolovan incident. Bila je to dobra utakmica, agresivna, ali korektna. Jedini osoba koja je simulirala je Ener Valensija, ali to nije bilo u kaznenom i niko nije reagovao negativno“, rekao je Murinjo i čak je i pohvalio sudiju.

Pogledajte incident od 6:04:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.