VIDEO: Ulošci za višekratnu upotrebu veliki hit među ženama

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ulošci za višekratnu upotrebu veliki hit među ženama

Specijalno pravljeni ulošci koji se nakon pranja mogu ponovo koristiti, postali su pravi hit.

Sve žene znaju kako se koriste higijenski ulošci - kupuješ ih, iskoristiš i naravno baciš. Međutim, ovaj proizvod je nešto drugačiji. "Odeća uložak" je u potpunosti od prirodnih tkanina. Žene koje ga koriste govore da su udobniji i bolji običnih uložaka, a kada se isprljaju, samo ih potopite u hladnu vodu i nakon nekog vremena ubacite u veš mašinu na pranje. Pored očigledne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mesečne uštede, ovi ulošci su uglavnom zanimljivih dezena  i boja.

"Mnogo su udobniji, nego što sam očekivala, kao pufnasto ćebence za vaginu", rekla je Suzi Bilinghurst (35) koja je prešla na ove uloške nakon što se "godinama borila sa infekcijama i stravično bolnim menstruacijama".

Ipak, regularni ulošci i tamponi možda izgledaju više higijenski u svojim urednim pakovanjima? Najnovije studije se ne slažu sa tim i ističu da žene greše misleći da su ulošci za jednokratnu upotrebu čistiji i zdraviji.

Ono što se ističe kao prednost uložaka koje možete oprati i ponovo koristiti je činjenica da vi lično imate priliku da ih operete na 90 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.