(VIDEO) PRIMITIVNO PONAŠANJE SUPIĆA: Golman Voždovca žestoko izvređao navijače Vojvodine

Izvor: Kurir, 30.Okt.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PRIMITIVNO PONAŠANJE SUPIĆA: Golman Voždovca žestoko izvređao navijače Vojvodine

Čuvar mreže beogradskog kluba prvo se uhvatio za međunožje, potom i prilično uvredljivim psovkama tokom igre uzvratio navijačima

Fudbaleri Vojvodine savladali su u meču 10. kola Superlige Srbije Voždovac na svom terenu rezultatom 3:0 (2:0) i nalaze se na deobi prvog mesta sa Partizanom.

Meč u Novom Sadu, osim dobrih partija domaćih fudbalera, obeležio je i golman gostiju Nemanja Supić, koji je u jednom trenutku dosta primitivno reagovao na uvrede domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navijača.

I dok je za navijače sa tribina uobičajeno da vređaju igrače protivničkog tima, neobično je da igrači obraćaju pažnju na to. Još manje je potrebno da reaguju na način na koji je reagovao golman Voždovca.

Na povike "Supiću, majmune" golman Voždovca se prvo uhvatio za međunožje, a potom okrenuo i žestoko izvređao navijače novosadskog kluba.

"P... mi k..., j.. ti sestru".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Supić na uvrede navijača Vojvodine odgovorio istom merom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014

„Popušiš mi k..c, j..m ti sestru“, poručio je Supić..Nemanja Supić je poznat po verbalnim sukobima sa navijačima, obično sa onima koji navijaju za klub čije boje je svojevremno branio, a to je potvrdio i na meču 10. kola Superlige između Vojvodine i Voždovca. Čuvar mreže Zmajeva na uvrede...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.