Supić na uvrede navijača Vojvodine odgovorio istom merom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supić na uvrede navijača Vojvodine odgovorio istom merom (VIDEO)

„Popušiš mi k...c, j....m ti sestru“, poručio je Supić

Nemanja Supić je poznat po verbalnim sukobima sa navijačima, obično sa onima koji navijaju za klub čije boje je svojevremno branio, a to je potvrdio i na meču 10. kola Superlige između Vojvodine i Voždovca. Čuvar mreže Zmajeva na uvrede Firme sa tribina nije uspeo da ostane imun, pa se prvo hvatao za međunožje, a onda odgovorio u istom stilu.

„Popušiš mi k...c, j....m ti sestru“ >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , poručio je Supić navijačima Voše.

Supić je svojevremeno imao dosta problema sa navijačima Novog Pazar kada je stao na njihov gol zbog statusa na Fejsbuku u vezi sa Ratkom Mladićem. To se sredilo razgovorom, međutim, kada je sa Voždovcem gostovao Novom Pazaru na prozivke sa tribina odgovorio je psovanjem i pokazivanjem srednjeg prsta.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.