VESNA ZMIJANAC: Prestajem da pevam, odoh u menađere!

Izvor: Kurir, 23.Dec.2014, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA ZMIJANAC: Prestajem da pevam, odoh u menađere!

Rastrgoše mi dete, ne mogu da ga vidim, pa ću morati da se posvetim njenoj karijeri ne bi li bila malo s njom, rekla je pevačica

Vesna Zmijanac odlučila je da batali karijeru pevačice kako bi prešla u menađere i na taj način više vremena provodila sa svojom ćerkom Nikolijom Jovanović. Naime, Nikolija i Vesna se u poslednje vremme se veoma retko viđaju jer Nikolija snima duet sa koleginicom Radom Manojlović.

"Čujem da mi je dete snimilo duet, da to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mnogo dobro izgleda. Poslali su mi slike sa snimanja. Ja ne znam šta moje dete radi, ali znam šta ću ja da radim iduće godine. Od naredne godine ja prestajem da pevam i prelazim u menađere. Pošto mi ovo dete rastrgoše, ne mogu da ga vidim, ja ću morati da se posvetim njenoj karijeri ne bi li bila malo s njom", rekla je pevačica u Premijeri.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.