VELIKA GOSPOJINA U BEČEJU Čeka se Bajagin nastup

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA GOSPOJINA U BEČEJU Čeka se Bajagin nastup

Manja gužva nego sinić, Ju grupa zagrejala posetioce

Treće veče manifestacije Velika Gospojina u Bečeju otvoreno je nastupom benda Sveti Gral. Posle njihovog nastupa na binu su se popeli legende rok scene, YU grupa koja je pred nekoliko hiljada posetilaca izvela svoje najpoznatije numere, "Od zlata jabuka", "Dunav"... frontmen sastava Žika Jelić pozdravio je publiku, a posebno bajkere koji su došli da sušaju njihove pesme.

Za razliku od sinoć, vlada manje interesovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te obezbeđenje nije u prevelikom strahu da mora da kontroliše da li će neko upasti u bekstejdž, kao što je bio slučaj sa Severinom i Igorom Kojićem.

Uskoro se očekuje nastup Bajage i Instruktora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.