VATRA KOD SAJMA: U požaru izgorela splav kućica

Izvor: Kurir, 28.Nov.2014, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRA KOD SAJMA: U požaru izgorela splav kućica

Pozar velikih razmera izbio je u Beogradu u blizini Sajma, a na sreću povređenih osoba nema. Izgorela je splav kućica površine 30 m2, koja se nalazi u blizini splava Stenka.

On je bio sagrađen od lako zapaljivog materijala i u ovoj nesreći je potpuno izgoreo. Vatrogasci su uspeli da spreče širenje vatre na okolne objekte..

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR! Izgoreo splav na Sajmu!

Izvor: 24sata, 28.Nov.2014

U požaru koji je večeras izbio na Sajmu izgoreo je jedan splav!..Vatra je u potpunosti progutala splav u blizini ”Stenke” iza Beogradskog sajma, ali srećom požar se nije proširio i nije bilo povređenih...Prema nezvaničnim informacijama do požara je došlo prilikom loženja.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.