Užice: Priveden direktor Vodovoda

Izvor: B92, 22.Jul.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Priveden direktor Vodovoda

Užice -- Priveden direktor Vodovoda u Užicu Dragan Simić i određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Kako je saopšteno, osnovni javni tužilac u Užicu naložio je privođenje, zadržavanje i saslušanje Simića zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Dodaje se da se sumnja odnosi na to da infrastruktura za dovod vode nije bila obezbeđena, ali i na odluku da se voda kontroliše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva puta, umesto četiri puta mesečno.

Ranije tokom dana gradonačelnik Užica Saša Milošević izjavio je da rezultati svakodnevnih analiza ukazuju da se broj algi i nematoda na izvorištu Sušička vrela i u užičkom vodovodu smanjuje i najavio je da Užičani mogu za tri do četiri dana da dobiju zdravu vodu za piće iz vodovoda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen direktor Vodovoda u Užicu

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2014

Direktor Vodovoda u Užicu Dragan Simić priveden je i određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.