Umro i drugi policajac upucan na Floridi

Izvor: B92, 19.Avg.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro i drugi policajac upucan na Floridi

Vlasti američke države Florida su saopštile da je podlegao povredama i drugi policajac ustreljen u sukobu sa osumnjičenim.

Policija grada Kisime na Floridi je navela da je narednik Sem Hauard umro od posledica povreda.

Njegov kolega Metju Bakster je umro sinoć nakon napada u Kisimeu, blizu Orlanda.

Saopšteno je da je osumnjičeni za ubistva uhapšen nekoliko sati kasnije.

U Džeksonvilu, na Floridi, sinoć su povređena još dva policajca koji su sprečavali porodično nasilje kada je osumnjičeni na njih otvorio vatru iz poluautomatske puške nakon čega je ubijen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminuo i drugi policajac ustreljen na Floridi

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2017

Vlasti američke države Florida su saopštile da je danas podlegao povredama i drugi policajac ustreljen u sukobu sa osumnjičenim...Policija grada Kisime na Floridi je navela da je narednik Sem Hauard umro od posledica povreda...Njegov kolega Metju Bakster je umro sinoć nakon napada u Kisimeu, blizu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.