Ukrao mi je 50.000 evra i hamer: Dabović “dozvolila” celoj Srbiji da vidi njenu prepisku sa momkom (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Feb.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao mi je 50.000 evra i hamer: Dabović “dozvolila” celoj Srbiji da vidi njenu prepisku sa momkom (FOTO)

Foto: informer.rs

Milica Dabović ispričala je tužiocu da je njen bivši dečko, koji ju je pre tri dana pretukao, ukrao 50.000 evra. Reprezentativka se požalila da je Šiklić prevario i njenog oca Milana za automobil.

- Simon mi je ukrao 50.000 evra, trošio je i novac sa moje kreditne kartice, a mom ocu je ukrao "hamer" - ispričala je Milica Dabović javnom tužiocu.

Bivša košarkašica je u Prvom osnovom javnom tužilaštvu ponovila i ono što je ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u MUP Palilula u noći između nedelje i ponedeljka, a to je da ju je Simon napao i davio.

Ona je optužila Simona i za krađu.

Problem je naravno isplivao kasnije, kada je njena prepiska za koju nije mislila da može da bude zloupotrebljena dospela u javnost. Printskrinovi ekrana sa porukama zahvaljujući Šikliću dostavljeni su medijima. Javnost sada može da isprati svađu i uvrede.

Foto: Informer

- Milica je tužiocu ispričala da je kod Simona njena francuska kreditna kartica na kojoj je njena cela životna ušteđevina. On je odbio da joj vrati tu karticu, pa je ona juče morala da kontaktira banku kako bi je ugasila. Milica je tužiocu ispričala i da joj on duguje čak 50.000 evra i da taj novac odbija da joj vrati - tvrdi izvor "Informera".

Dabovićeva je otkrila i da je Šiklić, s kojim je bila dve godine u vezi, nasamario i njenog oca Milana.

Foto: Informer

- Miličin tata i Simon su se dogovorili da mu ovaj proda automobil "hamer" koji je ocu kupila Milica. Zbog toga je Milan na ćerkinog dečka preneo punomoćje za prodaju kola. U zamenu za skupog terenca Šiklić je trebalo da košarkašicinom ocu da drugi auto, plus još 10.000 evra - rekao je sagovornik i dodaje:

- Međutim, Simon je zadržao auto, a čoveku nije dao ni dinara. Ako je tačno sve što je Dabovićeva ispričala i ako poseduje dokaze, Šiklić će i za to morati da odgovara.

Foto: Informer

Košarkašica je potvrdila da je o svemu ovome bilo razgovora u tužilaštvu i da smatra da je njen bivši dečko lopov.

- Tačno je da me je Simon pokrao i sve sam to rekla tužiocu. Ipak, želim da stavim tačku na ovu priču. Vreme je da se time bave nadležni organi, a ne mediji - poručila je Milica i priznala da je i sama zvala Simona i tražila mu da joj vrati pare.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.