Uhapšeni priznao da je uneo oružje u halu Borik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni priznao da je uneo oružje u halu Borik

BEOGRAD -

Uhapšena osoba priznala je da je unela naoružanje u halu "Borik" u Banjaluci, a policija Republike Srpske (RS) još proverava motive i povezanost s drugim osobama, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS (MUP RS).

U saopštenju se navodi da je uhapšena osoba iz Banjaluke i da se tereti za krivično delo terorizma.

Identitet uhapšenog nije naveden.

Policija RS je u nedelju, dan pre održavanja svečane akademije povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dana RS, kojoj je prisustvovalo oko hiljadu zvanica, među kojima i državni vrh RS i Srbije, u hali "Borik" pronašla veću količinu eksploziva i naoružanja.

Federalna televizija javila je da je uhapšen muškarac srpske nacionalnosti, zaposlen u sportskoj dvorani "Borik".

"On je priznao da je naoružanje njegovo", naveo je FTV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RS:Sakrio oružje da bi ga preprodao

Izvor: B92, 11.Jan.2012

Banjaluka -- Božidar Stanišljević, zaposlen u sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, priznao je da je ostavio oružje i municiju u toj hali...Prema nezvaničnim informacijama, Stanišljević (61) je oružje sakrio kako bi ga kasnije preprodao, a na predaju se odlučio kada je shvatio do kakvih je...

Nastavak na B92...

Oružje u hali Borik bilo namenjeno preprodaji

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2012

Muškarac iz Banjaluke Božidar-Bole Stanišljević (61), uhapšen zbog unošenja oružja u halu Borik u tom gradu, dugogodišnji je radnik te sportske dvorane i policiji je priznao da je oružje njegovo i da ga je uneo kako bi ga sakrio dok ga ne proda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšeni je radnik u Boriku, priznao da je uneo oružje

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2012

Portparol MUP RS Mirna Šoja izjavila je danas da je osoba koja je uhapšena u utorak priznala da je unela naoružanje u dvoranu Borik

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.