Uhapšen dečak koji je na smrt izbo mladića u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen dečak koji je na smrt izbo mladića u Nišu

Niška policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je petnaestogodišnjeg maloletnika iz tog grada zbog toga što je 12. juna posle ponoći izbo I.L. (18), nanevši mu povrede od kojih je mladić kasnije umro na Klinici za grudnu hirurgiju.

"Sumnja se da je osumnjičeni maloletnik po prethodnom dogovoru susreo sa osamnaestogodišnjim mladićem i u momentu susreta, nožem mu zadao dve ubodne rane u predelu stomaka", navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je uz izveštaj o hapšenju sproveden tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama, maloletnik je izbo mladića u neposrednoj blizini Apelacionog suda u Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen maloletnik osumnjičen za ubistvo 18-godišnjaka u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2017

Niška policija uhapsila je 15-godišnjaka iz Niša zbog sumnje da je 12. juna oko 1 sat posle ponoći izbo 18-godišnjaka, koji je juče preminuo u Kliničkom centru u Nišu, kazali su u Policijskoj upravi.

Nastavak na JužneVesti.com...

NI: Uhapšen dečak koji je nasmrt izbo mladića

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2017

Priveden je mladić T. M. (2001) iz Niša zbog osnovane sumnje da je nožem izbo I. L. (1999) koji je od zadobijenih povreda preminuo u KC Niš, saznaje RTS. Policija je 15-godišnjeg T. M. sprovela tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu. Sumnja se da je osumnjičeni maloletnik...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.