Maloletnik u Nišu izbo na smrt mladića

Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik u Nišu izbo na smrt mladića

Niška policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je petnaestogodišnjeg maloletnika iz tog grada zbog toga što je 12. juna, posle ponoći, izbo I.L. (18), nanevši mu povrede od kojih je mladić kasnije umro na Klinici za grudnu hirurgiju.

"Sumnja se da je osumnjičeni maloletnik po prethodnom dogovoru susreo sa osamnaestogodišnjim mladićem i u momentu susreta, nožem mu zadao dve ubodne rane u predelu stomaka", navodi se u saopštenju policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Osumnjičeni je uz izveštaj o hapšenju sproveden tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama, maloletnik je izbo mladića u neposrednoj blizini Apelacionog suda u Nišu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Petnaestogodišnjak ubio mladića u Nišu

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2017

Niška policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je petnaestogodišnjeg maloletnika iz tog grada zbog toga što je 12. juna, posle ponoći, izbo I.L. (18), nanevši mu povrede od kojih je mladić kasnije umro na Klinici za grudnu hirurgiju..."Sumnja se da se osumnjičeni maloletnik...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.