Učenik iz Srbije pretučen u Francuskoj!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik iz Srbije pretučen u Francuskoj!

Predsednik Đačkog parlamenta Ekonomsko trgovinske škole iz Bečeja Stefan Nonković pretučen je u francuskom gradu Monpeljeu.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Stefan je u Francuskoj boravio kao predstavnik đačkih parlamenata Srbije, piše Radio-televizija Vojvodine.

Direktorka Ekonomsko trgovinske škole Gordana Kovačev kaže da je zapanjena da se tako nešto desilo njenom učeniku, kandidatu za đaka generacije, veoma aktivnom, između ostalog, u promovisanju vršnjačkog nenasilja.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Učenik iz Bečeja pretučen u FR

Izvor: B92, 30.Okt.2014

Predsednik parlamenta Ekonomsko-trgovinske škole iz Bečeja Stefan Nonković pretučen je u Francuskoj, gde je pohađao desetodnevni kurs...Njega su u Monpeljeu napala dva Francuza...Radi se o odličnom učeniku, vukovcu, koji se prijavio na trening lidera interkulturalne razmene, projekat koji je sprovela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.