Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen državljanin BiH u pljački supermarketa u Beču

BEČ - Specijalci austrijske policije ubili su sinoć 50-godišnjeg državljanina BiH u Beču nakon pokušaja pljačke, objavili su austrijski mediji.

Prema pisanju austrijskog Der Standarda, državljanin BiH sinoć je oko 19 časova otvorio vatru u supermarketu Billa, nakon čega je uslijedila brza reakcija specijalnih jedinica austrijske policije koji su ubili bh. državaljanina.

Prema navodima istog izvora, napadač je imao pištolj sa prigušivačem.

Jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policajca ranio je u glavu dok je drugog pogodio u nogu.

"Dva policajca su povrijeđena od kojih je jedan teško. Napadač je bio 50-godišnji državljanin BiH", potvrdio je Paul Eidenberger, porrtparol austrijske policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLJAČKA U BEČU: Specijalci ubili 50-godišnjeg Bosanca!

Izvor: Kurir, 03.Jul.2016

...Kako pišu austrijski mediji, ubijeni bh državljanin otvorio je vatru u 18:10 sati u supermarketu "Billa", smeštenom u ulici Huteldorfeštrase 146, posle čega je usledila brza reakcija austrijske policije, koja ga je likvidirala..Austrijski list "Kurir" piše da je napadač, koji je imao pištolj...

Nastavak na Kurir...

Razbojnika iz Bosne ubili specijalci

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2016

Jedan državljanin Bosne i Hercegovine, star 50 godina, s obimnim policijskim dosijeom, nakon pokušaja pljačke supermarketa Bila u Beču, pucao je iz oružja s prigušivačem na čuvare reda, teško ranivši dvojicu policajaca. U razmeni vatre ovaj Bosanac je ubijen...- Osoba koja pucala na policiju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.