URŠKA: STOJANE, TEBI SE NE DIŽE!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2011, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URŠKA: STOJANE, TEBI SE NE DIŽE!

Urška tvrdi da je Stojan neupotrebljiv! Ili Stojanov vršnjak, bolje rečeno. Slovenačka starleta je razglasila kako pevaču nije mogao da se digne dok su prve večeri bili u krevetu i simulirali seks. Dvorjani su se sprdali s njim, obraćajući mu sve vreme se sa „Spomenko“ i „Mlitavko“.

Urška tvrdi da je Stojan neupotrebljiv!

Ili Stojanov vršnjak, bolje rečeno. Slovenačka starleta je razglasila kako pevaču nije mogao da se digne dok su prve večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bili u krevetu i simulirali seks. Dvorjani su se sprdali s njim, obraćajući mu sve vreme se sa „Spomenko“ i „Mlitavko“.

Njemu je bilo prilično neprijatno, ali nije se vadio, već je opet navalio na Uršku, ubeđujući je kako će je oralno zadovoljiti.

Stojan: Šta bi radila da ti dođem u krevet? Nemoj mi plaziti jezik. Ja znam odlično da baratam jezikom. Znam gde je klitoris.

Urška: Ti si ginekolog? Kuku meni!

Stojan: Jesam. Sve znam. Meni ne treba odnos da bih devojku doveo do totalnog orgazma. To možeš uvek da doživiš s moje strane. Ja znam bolje da ti opipam klitoris nego što ti sama znaš. Sad da pitaš sve ovde gde se nalazi klitoris, niko ne bi znao. Znam bolje od svake žene da ga napipam.

Urška: Ja ti ne verujem da ćeš ti to bolje uraditi.

Stojan: Ja ti odradim sve, ti se samo opustiš.

Urška: Kako da se opustim kad me gleda sto kamera?

Stojan: Pa i jeste fora da doživiš orgazam pred 5.000 ljudi. Mogu da te obradim jezikom, a mogu i prstima.

Urška: Bolje jezikom.

Biće da će mu oprostiti onaj peh s početka. Zagrejala se baš.

Sedmoro nominovano za izbacivanje

Neće svi takmičari koji su sada u kući za građanstvo videti uživo kako izgleda Dvor iznutra.

Svako od 24 učesnika morao je da nominuje po četvoro za izbacivanje, a kada se crta podvukla, na „listi za odstrel“ našli su se Dejan Cukić, Tamara Todevska, Igor Kostić, Manel Jelić, Nina Vorkapić, MC Stojan i Bebi Dol. Još se ne zna koliko njih će morati da u startu napuste rijaliti niti kada će izbacivanje biti. Na publici je da glasa i odluči o njihovoj sudbini.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zato Stojan drži predavanja o kunilingusu: Urška otkrila da mu se ne diže!

Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2011

Urška tvrdi da je Stojan neupotrebljiv! Ili Stojanov vršnjak, bolje rečeno. Slovenačka starleta je razglasila kako pevaču nije mogao da se digne dok su prve večeri bili u krevetu i simulirali seks. Dvorjani su se sprdali s njim, obraćajući mu sve vreme se sa „Spomenko“ i „Mlitavko“....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.