Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN PRIVREDNIK IZ UŽICA Utajio 18 miliona dinara poreza i na crno prodavao "kamagru"

Pirvrednik iz Užica M.G (62) uhapšen je zbog sumnje da je tokom ove i prošle godine utajio porez u visini od 18 miliona dinara.

Kako je saopštila policija, M.G. je kao vlasnik jednog preduzeća u Sevojnu, po više osnova izbegavao obaveze prema državi, a posle hapšenja određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Pored poreske utaje na teret mu se stavlja i krivično delo nedozvoljena trgovina i promet akciznih proizovda jer je u njegovom stanu i automobilu pronađeno 248 litara alkoholnih pića i 60 kutija preparata za potenciju "kamagra".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U UŽICU: Utajio porez od 18 miliona dinara i preparate za potenciju prodavao na crno

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2016

Zbog sumnje da je tokom ove i prošle godine utajio porez u visini od 18 miliona dinara, uhapšen je privrednik iz Užica M. G. (62)...Prema saopštenju policije, M. G. je kao vlasnik jednog preduzeća u Sevojnu, po više osnova izbegavao obaveze prema državi, a posle hapšenja određeno mu je zadržavanje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.