Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći povrijeđena četiri lica

DOBOJ JUG - Četiri lica, među kojima i petogodišnje dijete, povrijeđeni su večeras u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Mravići u federalnoj opštini Doboj Jug u kojoj je učestvovalo više vozila.

Nezgoda se dogodila oko 18.00 časova kada je vozač "folksvagen turana" izgubio kontrolu nad vozilom i udario u nekoliko automobila na parkingu ugostiteljskog "Dalas".

U operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona kažu da povrijeđeni nisu životno ugroženi i da su prevezeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u bolnicu u Tešanj, a stepen povreda još nije poznat.

Povrijeđeni su Č.N, B.A, Č.B. i petogodišnji dječak, prenosi portal "Kliks".

Saobraćaj se na ovoj dionici odvija otežano, naizmjenično jednom trakom, a uviđaj obavljaju pripadnici Policijske uprave Doboj-Jug.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.