U petak niže cene tokom noći kupovine

Izvor: Blic, 04.Jun.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U petak niže cene tokom "noći kupovine"

"Noć kupovine" biće održana u petak od 19 sati do ponoći u Ušće šoping centru,a posetioci će, osim u kupovini po povoljnim cenama, imati priliku da uživaju i u koncertu Flamingosa. Popusti od 19 časova do ponoći u Ušće šoping centru

Prodavnice Ušće šoping centra će imati specijalne popuste i akcije za kupce.

U okviru pratećeg zabavnog programa, posetioci će u svakom punom satu moći da prisustvuju, ali i učestvuju, u plesnim performansima "Star dance" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plesnog studija.

Od 19.30 časova na svečanoj bini u prizemlju centra, nastupiće bend Flamingosi.

Najmlađim posetiocima posvećena je posebna bina na drugom spratu šoping centra, gde ih očekuju brojne dečje predstave, animacije i druženje sa klovnovima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji šoping provod i pristupačne cene uz Flamingose

Izvor: ItRešenja.com, 05.Jun.2013, 00:16

Još jedna noć kupovine biće održana 7. juna od 17 do 00 časova u UŠĆE Shopping Centru, a posetioci će, osim u kupovini po povoljnim cenama, imati priliku da uživaju i u koncertu Flamingosa koji će izvoditi svoje najveće hitove …The post Najbolji šoping provod i pristupačne cene uz Flamingose...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.