U letnjoj šemi RTV-a nema emisije Radar

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U letnjoj šemi RTV-a nema emisije Radar

Od 20. juna na RTV nastupa letnja šema, u kojoj po prvi put neće biti mesta za emisiju Radar, potvrdila je za N1 urednica te emisije Marina Fratucan.

Kako kaže, odluku je donela v.d. urednica Prvog programa Nada Kalkan, i dodaje da joj je nezvanično rečeno da je večerašnja emisija poslednja koja će biti emitovana na RTV, kao i da nije bilo razgovora o nastavku emitovanja od septembra.

"Zatražili smo obrazloženje te odluke, budući da Vojvodinu i Srbiju čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << politički burno leto, od formiranja vojvođanske i republičke vlasti, pregovora s MMF do odnosa sa EU. Nikakav odgovor nismo dobili. Svesni smo da je 'Radar' zbog svog analitičkog pristupa bio trn u oku svakoj vlasti, a ovo je najbezbolniji način da se reše ekipe 'Radara'. Ovo tumačim isključivo kao političku odluku", rekla je ona.

Večerašnja emisija Radar na programu RTV1 emitovaće se u 21h, a tema će biti istorijat i posledice građanskih protesta, od 1988. do danas.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Fratucan: Poslednji Radar

Izvor: Danas, 14.Jun.2016

Novi Sad - Od 20. juna na Radioteleviziji Vojvodine (RTV) nastupa letnja šema, u kojoj po prvi put neće biti mesta za emisiju "Radar", potvrdila je danas za N1 urednica te emisije Marina Fratucan...Fratucan je rekla da je takvu odluku donela v.d. urednica Prvog programa Nada Kalkan...Prema rečima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.