Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Feb.2011, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji u Peševaru devet mrtvih

U eksploziji automobila-bombe kojoj je meta bila policijska postaja u Pešavaru, na sjeverozapadu Pakistana, smrtno je stradalo najmanje devet osoba, od kojih troje djece. Bomba je eksplodirala usred posjećene tržnice a svi poginuli su civili, izjavio je direktor uprave općine Pešavar. Tržnica se nalazi pored policijske postaje koja je bila meta napada, prema vojnim i policijskim izvorima. Bomba je bila skrivena u automobilu, potvrdio je šef policije Pešavara dodajući da je stradalo najmanje ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U bombaškom napadu devet mrtvih, 20 povređenih

Izvor: TV Avala, 02.Feb.2011

U eksploziji automobila-bombe blizu Peševara, na severozapadu Pakistana, danas je poginulo devet osoba, među kojima troje dece, a povređeno 20.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.