Izvor: Danas, 30.Avg.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Žarkovu novi Super Vero

Super Vero Žarkovo danas počinje sa radom, a kompanija Veropulos je tim povodom za prve kupce pripremila brojne pogodnosti.

- Zahvalni smo jer smo među prvim stranim investitorima koji su, još 2001. od kada smo ovde, verovali u potencijal tadašnje Jugoslavije kao tržišta. Ovo je šesti otvoreni maloprodajni objekat, sa 400 zaposlenih radnika, i time ćemo ove godine ostvarićemo više od 50 miliona evra investicija u Srbiji. Veropulos je kompanija sa više od 230 prodavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u svetu. Nastavićemo da investiramo u Srbiju, što će doprineti da se dalje razvijamo kao kompanija, ali i da Vero marketi budu konkurentniji i sa još povoljnijim cenama- kazao je Nikos Veropulos, izvršni direktor Veropulos grupe na jučerašnjem svečanom otvaranju tog marketa.

Državna sekretarka Tatjana Matić se tom prilikom zahvalila kompaniji Veropulos na trinaestogodišnjem doprinosu razvoju srpskog tržišta i konkurencije.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.