Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra sunčano i toplo, do 35 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, s temperaturom do 35 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od 13 do 20 stepeni, a najviša od 32 do 35 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar. Najniža temperatura biće oko 20 stepeni, a najviša oko 34 stepena.

U subotu će biti pretežno sunčano i veoma toplo. U toku noći na severozapadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a u nedelju i u ostalim krajevima zahlađenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz umeren i jak vetar.

U ponedeljak će biti pretežno oblačno i sveže, na severozapadu prestanak padavina, a u ostalim krajevima povremeno kiša. U utorak još ponegde na istoku i jugu Srbije uz promenljivu oblačnost kiša i kratkotrajni pljuskovi, a zatim pretežno sunčano uz porast temperature.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za utorak, 15. avgust:

Dalјi porast maksimalne dnevne temperature vazduha može usloviti pojačanje tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Najviši stepen opreznosti savetuje se osobama sa srčanim obolјenjima. Najizraženije meteoropatske reakcije mogu biti umor, glavobolјa i razdražlјivost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.