Tužilaštvo o slučaju Šarić

Izvor: RTS, 02.Feb.2013, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo o slučaju Šarić

Rad tužilaštva na slučaju "Šarić" nije završen i tužilaštvo će bez medijskih najava i nepotrebnih podsećanja posao do kraja obaviti profesionalno, saopštava Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da je počev od prvih informacija o kriminalnom delovanju klana Šarić, preduzimalo je sve potrebne aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi se pripadnici ove kriminalne organizacije efikasno procesuirali.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se navodi da rad na ovom složenom predmetu traje gotovo četiri godine i da je rezultirao pokretanjem krivičnih postupaka protiv 58 lica zbog krijumčarenja narkotika i pranja novca.

"Tužilaštvo nakon podizanja 12 optužnica nastavlja da istražuje i druge aktivnosti ove kriminalne organizacije, pogotovu one koje mogu dovesti do lociranja i hapšenja njenih pripadnika koji su u begstvu. Zbog toga Tužilaštvo za organizovani kriminal preko medija ne saopštava pojedinosti svog trenutnog rada na ovom slučaju i ne najavljuje buduće aktivnosti, jer to može ozbljno štetiti interesima postupka", ukazuje se u saopštenju.

Tužilaštvo ističe da rad na ovom predmetu nije završen i da će ono bez medijskih najava i nepotrebnih podsećanja svoj posao do kraja profesionalno obaviti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo ne najavljuje aktivnosti u slučaju Šarić

Izvor: Blic, 02.Feb.2013

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević poručio je danas da rad tužilaštva na slučaju "Šarić" nije završen i da će tužilaštvo bez medijskih najava i nepotrebnih podsećnja posao do kraja obaviti profesionalno...- Tužilaštvo za organizovani kriminal preko medija...

Nastavak na Blic...

Radisavljević o klanu Šarić: Tužilaštvo preduzima sve što je potrebno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2013

BEOGRAD -..Tužilaštvo za organizovani kriminal je, počev od prvih informacija o kriminalnom delovanju klana Šarić, preduzimalo sve potrebne aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi se pripadnici te kriminalne organizacije efikasno procesuirali, izjavio je večeras za FoNet tužilac za organizovani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.