Trudnica (25) se porodila u autobusu 403!

Izvor: Press, 01.Jan.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica (25) se porodila u autobusu 403!

Porodila se Maša Vladisavljević (1985), koja je rodila ćerku, uz pomoć vozača i tri putnice, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer GSP Beograd Dušan Obradović.

Porođaj se dogodio jutros oko 08.30 u autobusu na liniji 403 iz pravca Zuca prema centru Beograda u selu Rakovica kod stajališnog mesta "Česma Rakovice", objasnio je Obradović.

"Hitna pomoć je ubrzo stigla i prevezena je u GAK", rekao je Obradović.

Porođaj se dogodio na Avalskom putu, u autobusu, gde je Hitna zatekla ženu sa novorođenčetom, izjavila je Tanjugu Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Porođaj je završen, a pupčana vrpca prevezena i podvezana, istakla je Macura.

Zbrinuti su i majka i devojčica, zdrava beba, koja je prevezena u GAK u Višegradsku ulicu, rekla je Macura i prenela da je majka izjavila da joj je to treći porođaj.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA NA AVALSKOM PUTU: Trudnica (25) se porodila u autobusu 403

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2014

Kako je potvrdio vozač autobusa na liniji 403, ženi su iznenada krenuli trudovi. Odmah joj je pomogla druga putnica i na svet je stigla zdrava beba. Kada je stigla Hitna pomoć porođaj je već bio završen

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.